http://food.multycourse.com.ua/ 0 0 ua 543565e5f4d8f30cff4f0a63d18601a7

УВАГА!

Не обрана стать. Вам необхідно перейти до профілю, обрати стать та зберегти внесені зміни.

Перейти до профілю
Закрити вікно
 
При натискані на цю кнопку ви потрапите на головну сторінку сайта
 
Це кнопка активації глосарія
   
Ця кнопка дозволяє скопіювати курс для офлайн проходження
 

Фон

color1 color2 color3
Дозволяє замінити колір фону робочої зони

Текст

Вибір мови:

Глосарій

Енергетична цінність продукту

 

Енергетична цінність (калорійність) продукту — кількість енергії, яка утворюється при окисненні жирів, білків, вуглеводів, що містяться у продуктах харчування.