http://food.multycourse.com.ua/ 0 0 ua b9cab6385830577197925a85b1b85487

УВАГА!

Не обрана стать. Вам необхідно перейти до профілю, обрати стать та зберегти внесені зміни.

Перейти до профілю
Закрити вікно
 
При натискані на цю кнопку ви потрапите на головну сторінку сайта
 
Це кнопка активації глосарія
   
Ця кнопка дозволяє скопіювати курс для офлайн проходження
 

Фон

color1 color2 color3
Дозволяє замінити колір фону робочої зони

Текст

Вибір мови:

Глосарій

Ортофосфорна кислота

 

Ортофосфорна кислота — речовина, яку широко застосовують в сільському господарстві, тваринництві, будівництві, медицині та в побуті. В харчовій промисловості застосовують як антиоксидант і регулятор кислотності (E338) у виробництві газованої води, для отримання солей, виготовлення печива, сухарів.