Модуль 4. Безпека харчування
Індикація модуля, в якому знаходиться користувач
4.5. Маркування харчових продуктів
Під час вибору продуктів харчування необхідно звертати увагу на упаковку щодо наявності на ній повної інформації про продукт. Відсутність будь-яких обов’язкових даних свідчить про підробку та сумнівну якість. Вживати такі продукти небезпечно для здоров’я.
Упаковка має містити такі обов’язкові дані:
|
Використані джерела
Основи здоров’я: підручник для 6 кл. закл. загальної середньої освіти / І. Д. Бех, Т. В. Воронцова, В. С. Пономаренко, С. В. Страшко. – Київ: «Алатон», 2020. – С. 45.
Перевір себе
Скролінгована робоча зона розкриття змісту тем модуля.
Містить тексти, зображення, аудіо та відео матеріал.